Foto: Vaša(r) ideja XV

Vaša(r) ideja 15

Jesenja konferencija Vaša(r) ideja Petnaesta konferencija Vaša(r) ideja, ujedno predstavlja i početak nove školske godine i najavu novog ciklusa konferencija.

Ovoga puta publika je imala priliku upoznati sa nova tri sjajna predavača.

Riječ je o naučnicima, praktičarima i zaljubljenicima u svoje poslove i hobije.

U ugodnoj atmosferi sarajevskog Meeting Pointa, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama su se ovoga puta družili:
1. AMEL MUKAČA – mladi poduzetnik i suosnivač kompanija Krompir.ba i Grickalica.ba, te nezavisni marketing konsultant
2. EDIN ZUHRIĆ – profesor, profesionalni penjač i alpinista
3. MARIO HIBERT – docent na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, stručnjak za informacijske i komunikacijske znanosti.
Ukoliko do sada niste imali priliku prisustvovati nekoj od prethodnih četrnaest konferencija, ili pogledati predavanja u okviru obrazovnog programa Federalne televizije, više informacija i snimljena predavanja možete naći na www.udruzenjeplus.ba gdje ćete uskoro pronaći i ova sa XV konferencije. Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa Asocijacijom srednjoškolaca u BiH, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo.

Foto: Selma Hadzimuratovic