Sve je spremno za deseti "Vaša(r) ideja"

12366676_10153300388890998_2063705309_nDeseta konferencija Vaša(r) ideja mladima nudi razgovor sa Vesnom Beganović, Tomislavom Cvitanušićem i Zanom Karkin.

Deseti Vaša(r) ideja, ujedno i posljednja ovogodišnja konferencija, upoznaje vas sa nova tri  sjajna predavača. Riječ je o ekspertima iz oblasti marketinga, ITa i sporta čija će  dvadesetominutna predavanja publika moći poslušati, a potom i kroz razgovor malo bolje upoznati, 17. 12.2015. u SARTRu, sa početkom u 19:00h.

U ugodnoj atmosferi Sarajevskog ratnog teatra, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže:

1. VESNA BEGANOVIĆ – vlasnica i direktorica sarajevske marketinške agencije VIA MEDIA

2. TOMISLAV CVITANUŠIĆ – alpinista i maratonac

3. ZANA KARKIN – izvršna direktorica BIT Alijanse

„Raduje nas što među mladima vlada veliko interesovanje za naše konferencije na što ukazuju i rezervacije. Mnogi od njih su srednjoškolci, ali i studenti te nešto starija populacija željna pozitivnije priče iz regije. Lični i poslovni uspjesi naših govornika su motivirajući za sve podjednako, a iskustva koja dijele sa publikom su izvrsna nadopuna našem formalnom obrazovanju.“ – istakla je Adila Salibašić, predsjednica Udruženja PLUS.

Ulaz na konferenciju je slobodan jer u Udruženju PLUS smatraju kako obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati rezervaciju na e-mail adresu: udruzenje.plus@yahoo.com i vaše mjesto će vas čekati!

Više informacija o samom projektu Vaša(r) ideja, kao i snimljena predavanja možete naći na www.udruzenjeplus.ba

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Vlada Švicarske i Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa Sarajeskim ratnim teatrom – SARTR i Mrežom vijeća učenika Kantona Sarajevo, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

Za sve dodatne informacije, molimo Vas da nas kontaktirate na 061/ 811 661.